Старт продажів НОВОГО будинку №30. Smart-квартири від 13 300грн /м2

Старт продажів НОВОГО будинку №30. Smart-квартири від 13 300грн /м2
01.01.2018
І знову старт продажів! Девелоперська компанія «ОМОКС» почала будівництво будинку по вулиці Лобановського, 30. Це 33 (!) Будинок, який зводить забудовник в найбільшому кондомініумі незалежної України. Зараз відмінна можливість інвестувати в нерухомість: ціни стартують від 13 300грн/м2.

У новому проекті від «Омокс» враховані всі вимоги часу. З'явилися довгоочікувані SMART-КВАРТИРИ - це затишне компактне житло, де в мініатюрі втілені всі функції, необхідні для життя. Будинок спроектований з горизонтальною розводкою опалення, що дозволить новоселам встановити індивідуальні лічильники тепла і самостійно контролювати свої витрати.
Новобудова складається з 5 секцій заввишки в 13 поверхів. До продажу пропонуються однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири з широким вибором планувань на будь-який смак. Є варіанти з панорамними вікнами і розкішним краєвидом на лісовий масив. Перший поверх відведено під об'єкти інфраструктури: магазини, аптеки, офіси, кафе. Здача в експлуатацію запланована в II кварталі 2019 року.

Житловий комплекс «Чайка» розташований в 17 км від центру в екологічно чистій зоні. Це комплекс закритого типу з цілодобовою охороною та 40-ка об'єктами інфраструктури. За 12 років «Чайку» можна назвати територією щасливого дитинства, адже тут ростуть і розвиваються близько 5 000 дітей. На території комплексу є все для комфортного життя: два дитсадка та дві школи, медичний центр, стоматологічна клініка, масажний кабінет, два відділення банків, пошта, фітнес-зали, ресторан і кафе, творчі студії, автомийка та шиномонтаж.
Скористайтеся можливістю вкласти гроші в нерухомість, яка росте в ціні. Телефонуйте: (044) 390 38 39.

Девелоперська компанія «ОМОКС» - ми не будуємо будинки, ми створюємо простір для звичайних людських історій.