Житловий комплекс /Чайка\ отримав народне визнання!

Житловий комплекс /Чайка\ отримав народне визнання!
09.01.2019
2018 рік для девелоперської компанії /ОМОКС\ і житлового комплексу /Чайка\ виявився не простим, проте насиченим важливими та значущими подіями. Наш комплекс заслужено завоював п'ять нагород, в який раз довівши, що є найкращим в Україні! Серед нагород 2018 року:

1. «Лідер рейтингу «комфортності» серед житлових масивів Київської області - 2018», визначений професійною командою аналітиків відомого в Україні агентства «Євро-Рейтинг».
2. «Лідер Року - 2017».
3. «Кращий житловий масив - 2018» за версією Всеукраїнської будівельної премії «IBuild».

І вже 11 грудня 2018 ЖК /Чайка\ зайняв 1 місце в номінації «Кращий ЖК Київської області» та 3 місце в номінації «Краща інфраструктура Київської області» за результатами першої народної премії нерухомості «REALT GOLDEN KEY»!

Премія «REALT GOLDEN KEY» - рейтинг серед житлових комплексів України, включаючи номінації за різними показниками: ціна, якість, комфорт, архітектура, інфраструктура. Перші три місця в кожній номінації нагороджуються золотими ключами і дипломами. Ця премія унікальна, тому що в ролі журі виступають звичайні люди, зате професійні або експертні думки не впливають на результати рейтингу. «REALT GOLDEN KEY» проводиться вдруге в Україні, з урахуванням досвіду білоруських партнерів Realt.by, де вона вже має великий успіх протягом декількох років.

Всі результати оголошені на сторінці переможців:
https://novostroyki.realt.ua/golden-key/winners/

Ці нагороди цілком обгрунтовані, тому що компанія / ОМОКС \ вже більше 20 років доводять свою надійність, щорічно вводячи якісне / житло \ в експлуатацію.

Група компаній / Чайка \ і девелоперська компанія / ОМОКС \ висловлюють подяку всім, хто проголосував і підтримав ЖК / Чайка \! Ми будемо продовжувати якісно виконувати свою роботу, щоб щорічно отримувати народне визнання, адже це головна нагорода для кожної компанії!