Новини будівельної компанії забудовника "ОМОКС"

29 років Девелоперської компанії «ОМОКС»!

28.02.2024
Сьогодні Девелоперська компанія "ОМОКС" відзначає своє 29-річчя на будівельному ринку України, і це свято є свідченням невтомної праці, впевненості та відданості своїй місії! 

Детальніше

Підсумки року 2023

29.12.2023
2023 рік став для України одним із найважчих і за фінансовими показниками, і з погляду психологічного стану суспільства.

Детальніше

Подяка від «Благодійний фонд «Лінія Тилу»

20.11.2023
Нещодавно девелоперська компанія «ОМОКС» на чолі з керуючим власником Олексієм Кулагіним стала учасником благодійного заходу «Трек-Таксі», організованого Благодійною організацією «Благодійний фонд «Лінія Тилу». 
Детальніше

Відзнака за сприяння обороноздатності України

01.11.2023
Колектив девелоперської компанії «ОМОКС» завжди хвилювала і хвилює доля країни, що має свій прояв в реальних діях, направлених на підтримку економіки нашої держави та її обороноздатності. На цьому грунтується соціальна відповідальність бізнесу.
Детальніше

Девелоперська компанія “ОМОКС” отримала відзнаку в номінації “СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНИЙ БІЗНЕС 2022”

28.12.2022
308 -ма доба війни. Наша Країна тримає оборону, а бізнес- компанії - економічний та будівельний фронти.

Аби відзначити тих, хто вистояв й тримає економіку та продовжує відбудовувати країну, незважаючи на постійні загрози виконує свої зобов’язання, підтримує захисників і вже сьогодні активно долучається до відбудови сильної України, Конфедерація будівельників України, спільно з БФ “Батальйон Волонтер” провела благодійний вечір UKRAINIAN SPECIAL AWARDS IBUILD 2022.
Детальніше

Житловий Комплекс /Чайка\ вітає новоселів будинку №30 секція В із заселенням!

24.08.2022
Шановні інвестори, у головне Свято кожного українця - День Незалежності нашої Держави, раді повідомити Вам чудову новину – забудовник  житлового комплексу /Чайка\ - Девелоперська компанія «ОМОКС» ввела в експлуатацію будинкок № 30В по вул. Валерія Лобановського!
Детальніше

Керуючий власник девелоперської компанії «ОМОКС» Олексій Кулагін нагороджений почесним Орденом «Будуємо Країну»!

12.08.2022
Напередодні професійного свята - Дня Будівельника, під час розширеного засідання Ради директорів в Конфедерації будівельників України Перезидент КБУ- Лев Ревазович Парцхаладзе вручив Олексію Володимировичу іменний Орден «Будуємо Країну».
.
Детальніше

Інформація щодо сплати розстрочки в період військового стану

07.03.2022
Доводимо до Вашого відому, що девелоперська компанія «ОМОКС» - забудовник ЖК /Чайка\, приймає платежі за об’єкти нерухомості, придбані у розстрочку згідно договорів купівлі-продажу майнових прав. 
Детальніше

Шановні інвестори та мешканці житлового комплексу /Чайка\ та Сонцтаун!

01.03.2022
Доводимо до Вашого відома, що у зв’язку з воєнними діями у нашій країні, Девелоперська компанія «ОМОКС» призупинила усі будівельні роботи, а будівельні майданчики надійно запломбовані та перебувають під цілодобовою охороною. 
Детальніше

Девелоперська компанія ОМОКС вітає новоселів будинку №30 секція А із заселенням!

14.02.2022
Шановні інвестори, раді повідомити Вам чудову новину – девелоперська компанія «ОМОКС» ввела в експлуатацію секцію А будинку № 30!
Детальніше

Девелоперська компанія «ОМОКС» отримала чергову заслужену нагороду за високопрофесійну діяльність.

09.12.2021
Компанія стала переможцем в номінації «За внесок в розвиток соціально-відповідального девелопменту» на церемонії нагородження премією IBUILD 2021, яка відбулась 8 грудня в InterСontinental Kyiv.
Детальніше