У житловому комплексі «Сонцтаун» чергове новосілля!

У житловому комплексі «Сонцтаун» чергове новосілля!
30.09.2017
Девелоперська компанія «Омокс» здала в експлуатацію тридцятий (!) За рахунком будинок в селі Чайки Києво-Святошинського району.

182 сім'ї стали власниками квартир в новому будинку житлового комплексу «Сонцтаун» по вулиці Печерській, 24. Новосели оглянули своє житло, отримали ключі та підписали необхідні документи. Тепер на дитячому майданчику у дворі комплексу буде звучати ще більше дитячих голосів і сміху.

«Сонцтаун» зведений в рекреаційній зоні Києво-Святошинського району та обрамлений сосново-дубовим лісом. Тиша, свіже повітря, спів птахів - санаторій за вікном!

ТОВ «Омокс» створює простір для любові та щастя. Сучасні чотириповерхові будинки в цьому комплексі побудовані з цегли. Квартири теплі та світлі, передбачена можливість перепланування. Кожна квартира обладнана індивідуальною системою опалення, має електричну розводку, металопластикові вікна та металеві вхідні двері. Повністю зроблені внутрішні роботи. Новосели можуть зосередитися на самому цікавому - дизайні.

Вітаємо новоселів! Нехай у ваших родинах панує добробут. А веселі дружні вечори, проведені в житловому комплексі «Сонцтаун», запам'ятаються на довгі роки!